Kopimaskine service

Trænger din kopimaskine til et eftersyn så står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Det kan være at din maskine ikke længere er i en serviceaftale og har behov for et eftersyn – så endelig ring og lad os hjælpe.

Ofte forekomne kopimaskine problemer

Indtræk af papir

Hvis der opstår papirstop når din maskine skal trække papir op fra papirkassetten og sætter sig fast i maskine kan det være rensning af indtræks ruller eller måske udskiftning af disse, og maskinen virker igen optimalt.

Problemet med indtræk fra dokument feeder

Et andet problem, kan være at din maskine ikke vil trække papir ind når du skal scanne dine originaler og det kan også være en rensning kan hjælpe eller udskiftning af indtræks ruller.

Streger på dine scan

Når du scanner dine originaler, kan der være streger på dine kopier eller scan. Det kan måske være skidt på maskinens scanner glas og en rensning af dette kan ofte udbedre problemet.

Dårlige print med streger og prikker

Det kan skyldes flere ting, måske er en af maskinens tromle dårlige og slidte eller måske er et farveværk dårlig. Det kan også være at en rensning og justering af maskinen kan udbedre problemet. Maskiner har også et transferbælte som kan være defekt, vi kan rådgive dig og reparere din maskine.

Kan det betale sig

Ofte kan det betale sig at reparere den gamle kopimaskine – printer, vi rådgiver altid, og giver et prisoverslag hvad det vil koste at udbedre fejlen. Men i nogle tilfælde, kan det ikke betale sig og derfor råder vi til at købe en anden ny eller brugt maskine.
Kontakt os nu

Vores kopimaskine service, er en sikkerhed for vores kunder

Hurtigt oppe at kopiere igen

Hvis du har problemer med din maskine og den ikke kan printe eller scanne mere, så står vi altid klar med et godt råd. Vores IT-afdeling kan også hurtigt hjælpe, hvis det drejer sig om opsætnings problemer, ny internet udbyder eller lignende ting.

Service i hele Nordjylland

Vi servicerer kontorer i hele Nordjylland og vores teknikere rykker hurtigt ud så din maskine kommer op at køre igen.

Vi kører i området hver dag

Hvis din maskine strejker og ikke vil mere eller laver æseløre, streger på kopierne eller papirstop, er vores serviceafdeling altid til rådighed. Vi servicerer helt i Nord – fra Hjørring og Frederikshavn ned til Hobro. Vi kommer også meget i det vestlige del af Nordjylland i Brovst, Fjerritslev/Løgstør og Års området. Så ring endelig – en af vores teknikere er i området hver dag.

Vi servicerer mange mærker

Hvad enten om din maskine hedder Canon, HP, Konica Minolta eller Ricoh – så kan vore uddannede teknikere service din maskine, ja vi servicerer alle mærker, Lexmark, Triumph-Adler, Brother, Sharp, Toshiba, Xerox, Kyocera eller Epson. 
Ring og få hjælp
file-odownloadbarcodeprintpencilprintercarsmilepage-break