Kopimaskiner til ethvert behov

Vi har et bredt udvalg af kopimaskiner, printere og scannere til det mindre behov for printjob.

Ekstraudstyr til kopimaskiner

Hvis behovet er større, har vi et meget stort udvalg af professionelle kopimaskiner, printere og scannere, som kan udstyres med en del ekstra udstyr som bl.a. efterbehandling med hulle og hæfte funktion, false funktion og mailboks til personligt udprint, så din print ikke bliver blandet med andres udprint.

Vi rådgiver for at sikre dig det rigtige valg af ny kopimaskine, printer og scanner.

Servicering af din kopimaskine

Hvis du køber ny kopimaskine eller printer hos os tilbyder vi dig muligheden for at tegne en serviceaftale på maskinen eller købe den uden en serviceaftale hvis det passer bedre til dit behov.

Når du køber én af vores kopimaskiner eller printere, ja så behøver du ikke mere tænke på at maskinen løber tør for toner. Vi kan opsætte alle vores maskiner til automatisk tonerbestilling – let og enkelt.

Kopimaskine service

Brugte maskiner

Vi har også et stort udvalg af lettere brugte maskiner inden for bl.a. HP, Lexmark og Triumph-Adler, så hvis en ny er for dyr, finder vi en løsning med en lettere brugt maskine.

Alt i plottere

Har du behov at printe / plotte tegninger, har vi en løsning fra A1-format op til A0 format. Vores plottere – HP og Canon, kan udstyres med mulighed for flere papirruller samt scanner funktion, hvis du har behov for at scanne tegninger ind.
pencilprintercoffee-cupcarpage-break