Printer reparation

Vi servicerer et bredt program indenfor printere. Er der problemer med din printer, f.eks. hvis der er problemer med at trække papiret ind, så kontakt os og en af vores teknikere kan afhjælpe dit problem.

Veluddannede service teknikere

Vores teknikere har et bredt kendskab og stor erfaring med reparation af printere, så derfor kan du roligt kontakte os for at udbedre problemer med din printer.

Vi rådgiver meget gerne om det kan betale sig at reparere din printer eller det vil være bedre at købe en ny.

Servicering af alle typer maskiner

Asger Jensen er din lokale partner i hele Vestjylland indenfor printer service og reparation af kopimaskiner, printere og plottere. Kontakt os hvis du har en printer reparation vi skal kigge på. Vi laver også faste aftaler på kopimaskine service til både store og små virksomheder.

Kopimaskine service

Vi kører service i hele Vestjylland og vore teknikere kan derfor hurtigt rykke ud til dig. 
Læs mere

Plotter reparation

Vores tekniske-afdeling kan hjælpe dig med support på din plotter, hvis du har problemer med at maskinen.
Læs mere

Vi afhjælper dine it-problemer

Så kontakt os meget gerne hvis din printer som f.eks. Brother, HP, OKI, Lexmark eller Canon volder problemer, så kan vores teknikere hjælpe dig med at komme videre.

Drejer dit problem om opkobling eller andre IT relaterede problemer, kan vores IT-afdeling hjælpe dig, det kan evt. være at få opsat en ny bruger, eller scannings problemer, ring og lad os hjælpe.

Servicerer alle maskiner

Asger Jensen Aalborg – servicerer kontorets maskiner.
Vi er din lokale servicepartner i Nordjylland og kan altid hjælpe med at servicerer din printer, kopimaskine eller plotter. 

Ring endelig hvis vi skal hjælpe dig med at løse dit printerproblem. Vi servicerer Nordjyllands kontorer – både store og små.
Bestil service her
pencilprinterfile-emptyfile-addcarpage-break