Plotter reparation

Vores tekniske-afdeling kan hjælpe dig med support på din plotter, hvis du har problemer med at maskinen ikke kan scanne mere eller du skal have installeret din plotter på ny pcér eller server så – ring og lad os hjælpe.

Vi hjælper uanset mærke

Vores teknikere står altid klar til hjælpe dig med dine plotter problemer. Vores erfaring gør, at vi kan rådgive om det kan betale sig at reparere din storformat plotter. 

Så uanset om din Plotter er en HP, Canon, Epson eller Océ, så kan vores teknikere hjælpe dig videre.

Rensning eller justering

Hvis din plottere / storformatscanner tage papir skævt ind eller laver stop i maskine. Så er det oftest en rensning eller justering af papirindtrækket der skal til. Er det lyse eller mørke striber på printet så kan det være et nyt printhead / printhovede der skal til. Det kan også være at servicestation er fyldt med spildblæk, så den skal renses eller udskiftes.
Vi rådgiver dig altid inden vi starter med en reparation enten når du kontakter os pr. telefon og oplyser omkring dine printer problemer eller når vi kommer og ser på din printer.

Udskiftning af plotter

Det kan være at din HP, Canon, Océ eller Epson storformat plotter er af ældre dato og det derfor ikke kan betale sig at ofre pengene på en reparation. 

Eller den ganske enkelt ikke printer i den kvalitet i ønsker, måske vil i gerne kunne scanner jeres gamle tegning ind på serveren, så hjælper vi gerne med af finde den rigtig løsning til jer.

Hele Vestjylland

Hvad enten det drejer som om en Plotter / storformat laserprinter eller blækprinter, står vores serviceafdeling altid til rådighed og servicerer hele Vestjylland fra Thisted i Nord, Struer, Holstebro, Videbæk, Herning, Ringkøbing, Tarm og Skjern, ja som Varde og Esbjerg i SYD. Vi kører i området flere gange om ugen og kan derfor komme og hjælpe Jer med Jeres plotter / printerproblemer.
pencildropprinterlicensecarpage-break